Bevakning av Fuglesangs första flygning på SvD.se

Svenska Dagbladet har bestämt sig för att satsa lite extra på bevakningen av Christer Fuglesangs rymdfärd. Jag kommer därför att från och med nu och fram till att Christer Fuglesang är tillbaka på jorden igen att blogga på SvD.se.

Det kommer att bli dagliga inlägg och min ambition är att bjuda på det där lilla extra, det som ökar förståelsen för rymdfart och som ger mer närvarokänsla för alla som är intresserade av Fuglesang och rymden. Verksamheten här på rymdenidag.se kommer under denna tid att gå på sparlåga.

Det är kul att SvD med denna satsning vidhåller ambitionen att ge sina läsare lite mer än det vanliga nyhetsflödet. Jag hoppas att alla ni som följer rymdenidag känner er välkomna att tycka till om mina inlägg och tipsa mig om nya vinklar på Fuglesangs resa.

Här är SvD-bloggen!

Författare: Dag Kättström

Vetenskapsjournalist